• Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen
  • Fullscreen

Boekhoudkantoor EtugestVlezenbeek

Ondanks de beperkte ruimte slaagden we erin een grootse en ruime indruk te wekken. Op maat gemaakte werktafels laten toe de vierkante meters zo goed mogelijk te benutten.  Zwarte tussenschotten zorgen voor privacy, zodat de boekhouders in alle rust kunnen werken. 

De speelse open wanden, waarin we blauwe led-verlichting integreerden, zijn steunpilaren in de draagmuur.  We verstopten er kasten in, waarin mappen passen.   Daardoor lijkt niets wat het, is en kan daglicht doorstromen naar de achteraan gelegen werkplekken.

We speelden nog meer met licht.  In de vergaderzaal zorgt een spandoek, met helle verlichting erachter, voor een heldere kijk op de marmeren tafel en de design bureaustoelen in wit leder.  Ook elders plaatsten we leds met veel lumen.   Boven de receptiebalie en in de vergaderzaal vulden we de ledpanelen aan met sfeervolle hanglampen van Tom Dixon.